13. kerület, Gömb utca 30./Eladva

Tulajdonostól eladó, a XIII. kerületben, a Gömb utcában, egy 33 m2 + 10 m2-es galériás ,világos, gépesített konyhával (beépített sütő, főzőlap, páraelszívó, ) - val rendelkező garzonlakás. A szoba hangulatát, egy impozáns kárpitozott falpanel emeli ki led-es világítással, szürke olasz design tapétával. A konyha több ötlettel is bír az előtérben kialakított bárpulttal ,valamint a fölötte elhelyezett retro lámpákkal. Ezek együttes hatása különleges, ízléses hangulatot teremtenek a lakásban a hozzájuk tartozó két bárszékkel. A felújításkor többek között új műanyag ablakokat építettek be, cserélték a burkolatokat, villanyvezetékeket valamint új dizájn konyhabútor került beépítésre.A ház csendes, karbantartott, befektetésnek is alkalmas, mert könnyen kiadható.


Az infrastruktúra kiváló, a közelben megtalálható minden bevásárlási- és szabadidő eltöltésre alkalmas létesítmény (SPAR, ALDI, gyógyszertár, kórház, rengeteg vendéglátó egység, kávézó, cukrászda, virágüzlet…)
2 villamos megállónyira található a Dagály strand, amely kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít, a Margit-sziget szintén a közelben van, amely szintén ezeket a lehetőségeket kínálja.

A közlekedés kitűnő, az M3 metró, az 1-es villamos, a számtalan autóbusz segítségével a város bármely pontja könnyedén elérhető. Az Árpád-híd tövében pedig a helyközi autóbusz pályaudvar található, ahonnan pedig a környező települések is gyorsan elérhetőek.Amennyiben egyéb információra van szüksége,kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal.

Alapterület: 33 m²

Szobák száma: 1 szoba

Emelet: Földszint

Ár: 22.900 000Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626