13.Kerület,Föveny utca./Eladva

Tulajdonostól eladó, a XIII. kerületben, a Föveny utcában, közel a Váci úthoz és a Dunaplazához , de csendes utcára néző, világos, jó állapotú tégla építésű társasházban, földszinti ,40 m2-es, 2 szobás, teljes körűen felújított lakás. A felújításkor többek között új műanyag ablakokat építettek be, cserélték a burkolatokat, villanyvezetékeket valamint új dizájn konyhabútor került beépítésre.A ház csendes, karbantartott, befektetésnek is alkalmas, mert könnyen kiadható.A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, és kórház.
A belső designt tovább emeli a moder tapéta és az amerikonyhás nappaliban kialakított bárpult,valamint a fölötte elhelyezett retro lámpák.Ezek együttes hatása különleges,ízléses hangulatot teremtenek a lakásban.
A lakásban a fűtést korszerű elektromos fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.

( we can speak english )

Alapterület: 40 m²

Szobák száma: 2 szoba

Emelet: Földszint

Ár: 28.000 000 Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626