13.Kerület,Szent László út./Eladva

Tulajdonostól eladó, a Szent László utcába, egy 45 m2 es, teljes körű rekonstrukción át esett, kifogástalan állapotban lévő, felújított lakás. A nappaliban, legáns világos, gépesített konyha bútor került beépítésre, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, mind ez a vételár részét képezi.A szobát egy impozáns kárpitozott falpanel emeli ki tv-vel.
Ami még kecsegtetővé teszi az ingatlant hogy az eladó vállalja a teljes ügyvédi költséget.
A kerületen belül Angyalföldben óriási potenciál van. Közel a Belváros, jó a közlekedés,, s nem utolsó sorban még megfizethető.
Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (20E, 30, 30A, 230 buszok, 14, 1-es villamos, 1, 2, 3, 4-es metró 10 perc alatt elérhető!). Bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnáziumok, a közelben, kutyafuttató, Penny, Spar, Tesco Expressz, Tesco Extra, Dohánybolt, Étterem, és még sok más bolt maximum 10 percen belül még gyalog is elérhető.
A lakásban a fűtést korszerű elektromos fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.

( we can speak english )
 

Alapterület: 45 m²

Szobák száma: 3 szoba

Emelet: Földszint

Ár: 29.500 000 Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626