14. kerület, Gizella út 19./Eladva

Alapterület: 46 m²

Szobák száma: 1+1 szoba

Emelet: 1 emelet

Ár: 29.600 000Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626

ZUGLÓ KÖZPONTJÁBAN, KÖLTÖZHETŐ FELÚJÍTOTT LAKÁS

Tulajdonostól eladó, a Gizella utcában, a Városligettől pár percnyire egy 46 m2-es 1 szoba + nappalis lakás jó elosztással. A lakás teljes körű rekonstrukción esett át, kifogástalan állapotban van. Elegáns szürke, gépesített konyha bútor került beépítésre, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, mind ez a vételár részét képezi.A nappalit egy impozáns Ledes falpanel és egy modern olasz tapéta emeli ki.Ezek együttes hatása különleges,ízléses hangulatot teremtenek a lakásban. A környék infrastruktúrája remek, iskolák, óvodák, bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek a közelben. Tömegközlekedés a város minden irányába nagyon jó (1-es villamos, 7-es busz, 75,77-es trolibusz).


A lakásban a fűtést korszerű Norvég fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.

Zuglóban számos egyetem főiskola található, továbbá a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően, akár Budára is könnyedén el lehet jutni, az Örs vezér Tere metrómegálló is néhány perc csupán.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.