14. kerület, Erzsébet kir útja 65./Eladva

Tulajdonostól eladó, az Erzsébet Kir.úton , egy 59 m2-es 2 szoba + nappalis erkélyes lakás jó elosztással.

A felújításkor többek között új műanyag ablakokat építettek be, cserélték a burkolatokat, villanyvezetékeket valamint új dizájn konyhabútor került beépítésre.

A nappali hangulatát, egy impozáns szürke, beton hatású olasz tapéta és egy modern tv fal teszi trendivé . Az amerikai konyha több ötlettel is bír az előtérben kialakított bárpulttal ,valamint a fölötte elhelyezett design lámpákkal. Ezek együttes hatása különleges, ízléses hangulatot teremtenek a lakásban a hozzájuk tartozó két bárszékkel.

Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező területen található, ahonnan karnyújtásnyira elérhető a Városliget és a Belváros.

Otthonos és harmonikus lakás, első látásra megfogja a szemlélődőt.
Fiatalos kialakítása a mai trendnek megfelelően, ötvözi az igényességet és a kényelmet.

A lakásban a fűtést korszerű elektromos fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti.

Közlekedés:74 trolibusz, 32 busz, 25 busz megállója 5 percen belül elérhető, amikkel a város több pontjára pl. Örs vezér tere, árpád híd, Újpest központ felé lehet eljutni.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.

Alapterület: 59 m²

Szobák száma: 3 szoba

Emelet: 3 emelet

Ár: 41.990 000Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626