13.Kerület,Reitter Ferenc utca./Eladva

Tulajdonostól eladó, a Reitter Ferenc utcában, egy 40 m2-es 1 szobás, kifogástalan állapotban felújított lakás. A környék előnye, hogy a belváros nagyon gyorsan és egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A Reitter Ferenc utcáról sétálva, a 12, 14-es villamos gyalog is percek alatt elérhető.Ahonnan a Lehel térről az M3-as metró biztosít gyors eljutást a város különböző részeire, de néhány perc utazással innen a 4-es 6-os villamos és a többi metróvonal is megközelíthető.
A lakás teljes körű rekonstrukción esett át, Elegáns szürke, gépesített konyha bútor került beépítésre, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, mind ez a vételár részét képezi.A szobát egy impozáns kárpitozott falpanel emeli ki tv-vel. A belső designt tovább emeli a moder tapéta és az előtérben kialakított bárpult,valamint a fölötte elhelyezett retro lámpák.Ezek együttes hatása különleges,ízléses hangulatot teremtenek a lakásban.Az ingatlan környezetében, a központi helynek köszönhetően üzletek, szolgáltató helyek, szórakozási és sportolási lehetőségek, kormányhivatalok találhatóak.
A lakásban a fűtést korszerű elektromos fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.

( we can speak english )

Alapterület: 40 m²

Szobák száma: 1 szoba

Emelet: 1 emelet

Ár: 27.200 000 Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626