top of page

REFERENCIA INGATLANOK

5d8a89195b083.jpg

2 szoba

14. kerület, Ungvár utca.

Felújítottunk, az Ungvár utcában, egy 3. emeleti, 2 szobás 49 m2 alapterületű lakást.

​A lakás teljes körű rekonstrukción esett át, kifogástalan állapotban került átadásra, igényesen felújított és kivitelezett megoldásokkal. Új villany és vízvezetékek kerültek kiépítésre, minőségi burkolatok, modern és letisztult új konyhabútorral mely gépesítve került kialakításra, így a lakás a privát és meghitt pihenést egyaránt biztosítja tulajdonosának.A ház elhelyezkedése körül sok a zöldövezeti adottság, több játszótérrel, közel a patakhoz; remek közlekedéssel és infrastruktúrával.“Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés”.

125 000 Ft / hónap

49 nm 35.8 M Ft

i5.jpg

2 szoba

6. kerület, Izabella utca.

52 nm 39.9 M Ft

Felújítottunk, az Izabella utcában, egy 3. emeleti, nappali+ 1 hálószobás lakást.
A lakásba lépve egy gardrób helyiség, majd a konyha található, továbbá a zuhanyzós fürdőszoba. A konyha és a nappali, egy étkezőpult fallal került leválasztásra.
A tágas nappali és a több mint 15 m2 -es hálószoba rendkívül világos, de mégis csöndes, köszönhetően az udvari nézetének.
A hálószobában, egy led világítással felszerelt dizájn fal biztosít teret, egy újabb gardrób helyiségnek.

 

5da87f2d3f6a5.JPG

2 szoba

14. kerület, Jurisich Miklós utca.

46 nm 31.9 M Ft

Felújítottunk, a Jurisich Miklós utcában, egy Földszinti, 2 szobás lakást. A lakás teljes körű rekonstrukción esett át, kifogástalan állapotban van, igényesen felújított és kivitelezett. Új villany és vízvezetékek kerültek kiépítésre, minőségi burkolatok, modern és letisztult stílusban. A mennyezeti lámpa gondosan megtervezett világítással,elegáns megoldással a plusz üdítőbb látványért. Az amerikai konyhás nappaliban, magasfényű szürke, gépesített konyha bútor került beépítésre, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal, mind ez a vételár részét képezi.
 

r1.jpg

2 + 1 fél szoba

6. kerület Rózsa utca 48.

52 nm 42.8 M Ft

Felújítottunk, a  Rózsa utcában, egy igényes, fiatalos, napos, lakást.Amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával,csöndes belsőudvarra néző ablakokkal.Az amerikai konyhában a bútor, elektromos sütővel, kerámia főzőlappal lett beépítve,a lakásban a fűtést korszerű Norvég fűtőpanel ( NOBO) biztosítja.
 

bottom of page