14. kerület, Nagy Lajos király útja/Eladva

Alapterület: 40 m²

Szobák száma: 1 szoba

Emelet: 1 emelet

Ár: 25.500 000Ft

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 416 2626

ZUGLÓ KÖZPONTJÁBAN, KÖLTÖZHETŐ FELÚJÍTOTT LAKÁS

Megvételre kínálunk a XIV. kerület Nagyzugló részén, egy felújított, első emeleti 40 nm-es, tágas garzon lakást. A lakásban a felújítás, mind gépészetileg, mind pedig esztétikailag megtörtént, korszerű műanyag hő és hang szigetelt nyílászárók vannak beépítve, továbbá a villany és víz vezetékek szintén cserélve lettek.
A lakás nem a Nagy Lajos Király útjára néz, de a házból kilépve, csak át kell sétálni a Szugló utcai villamos megállóhoz, ahonnan egy megállónyira található a Bosnyák tér, innen számos buszjárattal, át lehet szelni a várost.

A lakásban a fűtést korszerű Norvég fűtőpanel biztosítja.
A panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson (mely segít a hatékony légkeringetésben) keresztül felemelkedik (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti. A fűtést egy alkalmazás segítségével, okos telefonról is irányíthatja a lakás leendő tulajdonosa.

Zuglóban számos egyetem főiskola található, továbbá a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően, akár Budára is könnyedén el lehet jutni, az Örs vezér Tere metrómegálló is néhány perc csupán.

Akár befektetési céllal kiadásra, akár saját részre egyaránt jó döntés lehet.
További felmerülő kérdéseivel, forduljon hozzánk bizalommal.